E-iratkezelés

Elektronikus iratkezelési rendszer

A mobilszla.hu iktatási rendszer bármilyen elektronikus formában létező adat iktatására érkeztetésére alkalmas. Mindezekbe beleértjük a papír alapú, hang alapú, kép és film alapú, valamint az internetes formátumokat is.

Az adatokat biztonságos titkosított csatornán keresztül mozgatja, és teljes mértékben és mélységben integrálva van a mobilszla.hu rendszerének többi moduljával.
A rendszer alkalmas az elektronikus anyagok iktatásán kívül egyedi az ügyfél által definiált mezők nyilvántartására kezelésére is.

Kezeli a megőrzési időket, életciklusokat, figyelmeztető üzeneteket küld a határidők közeledtével. Az egyes dokumentumokat további szignálásra lehet kiadni illetve visszavenni, illetve hozzá kapcsolódóan lehet további feladatokat kiosztani.

Fontos szempont volt a tervezés során a jogosultság kezelés, azaz mindenki csak azon dokumentumokhoz férhet hozzá, melyekhez jogosultsággal rendelkezik.
Rengeteg féle keresési szempont szerint lehet csoportosítani a dokumentumokat illetve megtalálni őket, például dátumok határidők, címzettek és feladók illetve szabadszavas illetve kulcsszavas keresések alapján is.