Csoportmunka

Táv és csoport munka támogatás specifikáció

A mobilszla.hu rendszere lehetővé teszi hogy a szoftver bármely része és adatai elérhetőek legyenek biztonságos távoli hozzáféréssel. A munkatársak iktatott kommunikációját támogatja egy egy projekthez kapcsolódóan így ha egy munkatárs feltesz egy kérdést a projekttel kapcsolatosan és arra válaszol egy vezető annak nyoma marad és bármikor visszakereshető lesz a jövőben. Ugyanakkor az is bármikor visszakereshetővé válik amilyen utasítást kapott a munkatárs a projekt megvalósítása során igy az sem merülhet feledésbe.

Az egyes projekt feladatok minden esetben határidővel vannak ellátva és a rendszer megköveteli az egy személyi felelős kijelölését. Így minden feladatnak biztosan lesz felelőse aki megfelelő időben értesítést kap a feladat teendőiről.

A projekthez tartozó papír alapú dokumentumok biztonságos iktatásáról és elektronikus elérhetőségéről a mobilszla.hu iktató rendszere gondoskodik. Így ezen keresztül minden a feladathoz kapcsolódó papír alapú dokumentum beszkennelve elérhetővé válik távolról is.

A kommunikáció a munkatársak között illetve a rendszer adatközpontjával, a banki rendszerekhez hasonló (SSL) titkosítással zajlik az interneten egy zárt biztonságos kommunikációs csatornán. Így a hozzáférés csak megfelelő jogosultság birtokában és megfelelő jogosultsági szinttel lehetséges.

A mobilszla.hu rendszer biztonságának további fokozása, is lehetséges a kétlépéses azonosítással , mely módszer szintén leginkább a banki rendszereknél terjedt el a nyilvánosság számára. Ez azt jelenti hogy a szokásos belépési név és jelszó pároson kívül még minden belépésnél a rendszer egy egyedi SMS -ben kapott egyedi egy belépésre szóló azonosító jelszót kap, és csak annak birtokában tud belépni a rendszerbe.

Tisztában vagyunk az ügyfeleink adatainak privát jellegével igy az adatok biztonságos hozzáférését nagyon fontos szempontnak tartjuk.

Az adatok elhelyezése lehetséges az ügyfél saját adatközpontjában is a saját szerverén, illetve az interneten egy felhő szolgáltatónál is. A mobilszla.hu rendszere mindkettőt támogatja.